Zorgregistratie

U bent zorgverlener en wilt zich graag richten op het verlenen van de zorg, in plaats van tijd en energie te moeten steken in de administratieve lasten?

Wij begrijpen u en helpen u graag! Ons uitgangspunt is dat er zoveel mogelijk tijd en geld naar de zorgvrager moet gaan.

Inrichten

Voordat de zorgregistratie van start kan gaan wil Schouder aan Schouder u ook helpen bij het opstarten en inrichten van uw zorgregistratie:

  • Aanmelden en inrichten Octocloud II
  • Aanmelden en installeren van Vecozo

Omdat dit maatwerk is maken we hiervoor gebruik van een uurtarief.

Tarief

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat er zoveel mogelijk geld van een budget naar de cliënt gaat, hebben wij een laag tarief ontwikkeld voor het doen van uw wekelijkse zorgregistratie. U betaald voor de zorgregistratie van Schouder aan Schouder € 10,-  per cliënt per week (excl. BTW)!

Ons aanbod

Werkwijze

Contact met gemeente

De communicatie tussen gemeente en zorgaanbieders verloopt sinds januari 2015 via Vecozo. Door middel van Vecozo kunnen gemeentes en zorgaanbieders communiceren via een veilige digitale weg. Om de berichten van en naar Vecozo te vertalen heeft de zorgaanbieder een software nodig.

Schouder aan Schouder gebruikt hiervoor de professionele zorgsoftware van OctoQ.

OctoQ

Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met OctoQ waardoor we de zorgregistratie op een aantrekkelijke efficiënte manier voor u uit kunnen voeren. Wanneer u uw zorgregistratie door Schouder aan Schouder wil laten doen kan u gebruik maken van het Octocloud II abonnement.

Voor meer informatie over het dit abonnement kunt u contact met ons opnemen of met OctoQ.

Wat hebben we van u nodig?

Het enige wat u als zorgaanbieder nog moet doen is het aantal gewerkte uren per cliënt per week aan ons doorgeven. De rest van de zorgregistratie nemen wij u volledig uit handen zodat u zich volledig kan richten op de zorg voor uw cliënten!

Contact

Heeft u andere ondersteuning nodig voor uw zorgregistratie of heeft u vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons.
Wij helpen u graag!